lauantai 25. elokuuta 2012

Tietoja salaisille ystäville ym...

Laittelen tähän lisää minua kiinnostavia aiheita/juttuja. Kaikkea en muistanut varmasti ilmoittautuessa laittaa. Älkää sitten ottako näistä mitään paineita ja stressiä. Nämä ovat vain, jos muuten ei meinaa mitään keksiä. Meillähän varmasti kaikilla on joskus sellaisia tilanteita, kun yrittää toiselle jotain keksiä, joka toista kiinnostaisi tai josta toinen varmasti pitäisi.
kulmikkaat puikot 3.5 tai 4 (normaalisti käytän 3 tai 3.5 puikkoja)
lyhyet pyöröpuikot (40cm): 4.0, 5.0 ja 6.0
60 cm pyöröt 3.0, 3.5, 4.0, 4.5 ja 6.0
80 cm pyöröt 4.5, 5.0 ja 5.5
tupsuntekolaite (mini ja keskikoko)
liukuvärjätyt, pätkävärjätyt, raitalangat on in tällä hetkellä (mm. Novitan seiskaveikassa lintu- ym langat ja Nallessa ketoaiheiset ym. langat)
bambu- ja puuvillalangat sekä näiden sekoitteet
silmukkamerkkejä
kerroslaskuri (puikkokoko 5-->)
iso hakaneula tai vastaava, kun ottaa silmukoita odottamaan, esim. peukalo.
virkkuukoukkuja 1.25, 1.5, 4.5, 5.5, 6 ja 8.0 sekä muut isommat koot.
sukkapuikot 2.0, 4.0, 5.5 ja 6.0 (voivat olla vaikka knitpro, koska niitäkin haluaisin kokeilla)
pitsihaarukka
koukkuamiskoukkuja 3 ja 3.5
suosikkihahmo Kiroileva siili, myös ne ovat vielä suosikkeina, jotka ilmoittautuessa kerroin mm. enkelit ja muumit. Lisätietoja enemmän löydät myös täältä.
erivärisiä huovutusvilloja ja huovutuslankoja
Kool-Aid värijauheet (haluaisin taas kokeilla lankojen värjäystä)
Värjäykseen sopivia lankoja
Tykkään pitää huiveja (kolmiomallisia), erilaisia laukkuja, villasukkia ja lapasia. Pipojakin pidän, jos ovat sellaisia, etteivät kutita päätä. Omina suosikkiväreinä on ruskean ja vihreänsävyt (mm. limenvihreä), lila, sinisensävyt. Mutta tosiaan teen myös muillekin, joten värillä ei väliä. Lapsille tullut nyt eniten tehtyä. Tyttö 14v tykkää ruskeasta, mustasta, valkoisesta,harmaasta ja näiden eri sävyistä. Poika 12v tykkää vihreästä, mustasta, ruskeasta ja sinisestä. Tyttö 9v lilan sävyt, punaisen sävyt (lähinnä vaaleat). Poika 5v pitää ny viel mitä äiti päälle laittaa, mutta kaikki sinisen ja vihreän sävyt käy sekä ruskea.
Niin ja sitten, kun taas illat pimenee, tykkään poltella kynttilöitä, varsinkin tuikkuja (sisällä), lyhtykynttilöitä (ulkona). Meillä on tuikkujen ja lyhtykynttilöiden kulutus runsasta syksyllä ja talvella. Polttelen myös pöytäkynttilöitä. EN voi kuitenkaan käyttää hajustettuja kynttilöitä, paitsi nyt on kokeiltu vaniljan- suklaan ja sitrushedelmien (appelsiini) tuoksuisia tuikkuja ja ne eivät ole aiheuttaneet mitään. Vanilja ja suklaa olleet nyt suosikkeja.
Suklaa on lemppariani. Mutta nykyisin pidän kuivatuista hedelmistä ja marjoista (mustikka, vadelma, mansikka), pistaasipähkinöistä, chilipähkinöistä.
Teetä tykkään juoda ja maistella eri makuja. Teetä juon iltaisin ja kun olen kipeä. Kaakaota juon joskus, erilaiset suklaajuomat ovat alkaneet kiinnostaa ja niitä olisi kiva kokeilla.
Niin ja tosiaan Salaiset Ystäväni, älkää ottako tästä "listasta" stressiä itsellenne.... Nämä vaan ovat helpottamaan teitä, jos muuten ei mitään keksi. :)
Pidän leipomisesta kovasti, teen niin suolaista kuin makeaakin.
Puutteina on:
- muffinipelti
- donitsipelti
- kunnon pullasuti
- kunnolliset mitat
- muffinivuokiakaan ei ole koskaan liikaa
- patalappuja / -hanskoja ei ole koskaan liikaa.
- kertakäyttöisiä pursotuspussejakaan ei ole koskaan liikaa.
- ohjeita ja vinkkejä marsipaani- ja sokerimassakoristeisiin
- välineitä kakkukuvien tekoon ja maalaukseen ja vinkkejä myös tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti